İnovatif, yeni tel tanımlama çözümü: BradyGrip™ Cırt Bant Üstü Yazdırma Etiketleri

Endüstriyel ve güvenlik yazdırma sistemleri ve çözümlerinde global bir lider olan Brady, tel ve kablo demetlerinin tanımlanması için tasarlanmış yeni cırt bant üstü yazdırma etiketlerini piyasaya sürdüğünü bugün açıkladı.
Veri merkezlerinin büyüklüğü ve karmaşıklığı arttıkça, kablo demetlerini doğru ve etkin bir şekilde tanımlama zorluğu çok daha önemli hale gelmiştir. Kabloları kurarken ve güncellerken yanlış tanımlanan bir kablo, veri kesintisine veya enerji kesintilerine neden olabilir ve arıza tespitini daha da zor hale getirebilir ve verimliliği genel olarak sınırlayabilir.

Cırt bant ve halka çözümleri (kablo yalıtımına çok daha az hasar verdiğinden) veri iletişimi sektöründe eskiden beri ağırlıklı olarak kullanıldığından Brady, VELCRO® Brand ile iş birliği yaparak VELCRO® Brand Cırt Banda sahip yenilikçi bir çözüm olan BradyGrip™ Cırt Bant Üstü Yazdırma Etiketlerini üretmiştir. Bu özel ve yeni ürün yüksek performanslı Brady malzemeleri ile VELCRO® Brand teknolojisini bir araya getiriyor. Üzerine baskı yapılıp Velcro® Brand ONE-WRAP® Bağlantıları üzerine yerleştirilerek tel veya kablo demetlerinin tespit edilmesini sağlar.

»Günümüzde, tel ve kablo sektöründe verimliliğe büyük bir önem veriliyor» diyor Brady üst düzey global ürün müdürü Adam Meaux. »Ve hızlı uygulama ve tanımlama kilit öneme sahiptir. BradyGrip™´i geliştirerek sahadaki tanımlama işinin yapılma biçimini geliştirdik, böylece hem zamandan hem de paradan tasarruf ettik. Ayrıca, hem baskı yapılabilen hem de yerleştirilebilen bir ürün sunarak tam da bunu sağlamış olduk. Gerçekten de, piyasada BradyGrip™ gibi bir ürün yok. İnsanların çalışma biçiminde dönüşüm sağlıyor.»

Bu yenilikçi yeni malzeme Brady´nin tel ve kablo demetlerinin tanımlanması için işaretlere ihtiyaç duyan veri iletişimi, telekom, elektrik, tıp ve inşaat işleri gibi pazarlara erişmesine olanak veriyor. BradyGrip™´in kilit bir özelliği de baskı özellikleridir. Barkod, metin, grafik, tüm bunlar bu dayanıklı ve yüksek kaliteli malzemeye basılabilir. Böylece hata olasılığı olan veya okunaksız el yazısı yerine daha hızlı ve daha okunaklı basılı tanımlamalar kullanılır. Şu ana kadar yoğun çalışan bir veri merkezinin hayali olan bir şey bu.

BradyGrip™ ürünü Brady´nin iyi tanınan tanımlama çözümleri ürün yelpazesinin en yeni üyesidir. Ayrıca, şirket eksiksiz baskı çözümlerinde dünya lideri konumunu güçlendirmek için geniş bir yelpazede etiketleme malzemesi, şerit, baskı sistemleri ve yazılım sunuyor.

BradyGrip™ Cırt Bant Üstü Yazdırma Etiketleri hakkında daha fazla bilgi için www.bradyeurope.com/bradygrip adresini ziyaret edin veya emea_request@bradycorp.com adresine e-posta gönderin.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Mustafa FAZLIOĞLU;1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......