MCS GRUP ST Endüstri Zirvesi’nde yerini aldı

MCS GRUP 20-23 Aralık tarihleri arasında İFM İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Endüstri Zirvesi’nde ziyaretçilerini ağırladı.

MCS Otomasyon ve MCS Factory Digitalization adı altında iki firmasıyla sektörde hizmet veren MCS GRUP 2005 yılından buna yana işletmelerin endüstriyel otomasyon ve dijital dönüşümlerini gerçekleştiren bir mühendislik firmasıdır.

Fuarda görüştüğümüz MCS GRUP Genel Müdürü Adem KAYAR firması ve sektörü ile ilgili şunları söyledi; MCS GRUP akıllı makine imalatı, endüstriyel dijital dönüşüm ve akıllı fabrika uygulamaları konusunda faaliyet göstermektedir.2005 yılından bu yana uzman kadrosuyla çalışmalarını sürdüren MCS GRUP sensör teknolojilerinden, endüstriyel otomasyona, e4.0 ve IoT uygulamalarından, yapay zekâ tabanlı akıllı uygulamalara kadar dijital teknolojileri kullanabilen yüksek uzmanlığa sahiptir.

Adem KAYAR konuşmasına şöyle devam etti; MCS GRUP işletmelerin daha verimli, katma değerli ve kaliteli üretim yapılabilmesini sağlayan dönüşüm konsepti, yazılım çözümü, teknoloji ürünü ve hizmetler sunmaktadır.2012 yılından bugüne kadar da Siemens’in çözüm ortağı olarak Micro Automation, Factory Automation, Drives and Motion, RFID, Industrial Edge endüstriyel ürün gruplarında çözümler üretmekteyiz.

Hizmetlerimizden bahsedecek olursak MSC GRUP; Endüstriyel Ürün Satışı,Endüstriyel Otomasyon ve Akıllı Makine Çözümleri,Sanayide Dijital Dönüşüm Çözümleri,Yapay Zekâ Destekli Akıllı Fabrika Uygulamaları,Danışmanlık Hizmetleri ve Endüstriyel Yazılım diyebilirim.

Adem KAYAR son olarak şunları dile getirdi; MCS GRUP olarak sunduğumuz en önemli uygulamalardan birisi ise CodeMaster dijital dönüşüm platformudur. CodeMaster izlenebilir, sürdürülebilir, somut avantajlar ve kazanımlar sağlayan bir Endüstri 4.0 uygulama platformudur. CodeMaster üretim sahası ile yönetim arasında Endüstri 4.0 konseptine uygun bir köprü kurar ve dijital dönüşümü kolaylaştırır. CodeMaster, endüstriyel otomasyon ve yazılım tabanlı modüler bir uygulama seti olarak işletmeyi dijitalleştirir ve verimliliği artırır. CodeMaster platformu, IoT, Web, Edge ve Scada tabanlı kullanıcı dostu arayüzü ve mobil uygulamalarla esnek, hızlı, verimli ve kaliteli üretimi destekler. Ayrıca, sahadan verileri toplayarak yapay zekâ tabanlı akıllı karar desteği sağlar ve işletmelerin dijital dönüşümünü gerçekleştirir.

Zirvenin son gününde MCS GRUP standında 5 G ve geleceği konulu birde oturum düzenlendi;

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Mustafa FAZLIOĞLU;1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......